Alla inlägg den 30 april 2013

Av torgrim - 30 april 2013 23:58

Nu börjar det hända saker. I måndag ringde jag tjejen som hade hand om tapeterna o sa att det nog blivit nån miss. Hon berättade då att hon hört övriga prata om mej. Gav mej ett nr o sa att jag skulle ringa dit. Visade sig vara försäljningschefen för Sverige. Ganska mesig kille som igentligen inte visste vad allt handlade om men bara ville framhäva hur bra Ä-hus e på sina leveranser. Utom denna gång, här har dom ju klantat sig rejält, sa han. Så han skulle personligen se till så att jag fick en kontakt så vi kunde gå vidare. Ok, sa jag, det låter ju bra. Dagen efter ringde MW o bokade in ett möte till nästa vecka.
Idag har jag även varit på kommunen o lämnat in bygglovspapperna, check.
Har även letat upp en annan KA för som kommunen sa: AS e jättebra som KA, men ta aldrig nån som Ä-hus rek själva. Leta alltid upp nån själv. O det har vi alltså nu gjort, check. O till MYCKET bättre pris !

Hittills har dock ingen svarat på mitt krav på avdrag på priset. Chefen sa att det måste gå genom kontoret. Jag sa då att då kunde ju han som chef rekommendera dom till ett ge mej ett bättre pris. Får se på tis hur det blir.......Vad gör man igentligen om dom säjer nej ? Kan ju knappast backa nu o det e dom ju väl medvetna om. Hrum, får nog fundera ut hur jag ska göra....

Sen har jag fått lite svar på saker o ting: MP har slutat hastigt o lustigt o stuckit till Los Angeles i USA. TP som jag inte gillade pga hans attityd e chef för LA-kontoret o pappa till MP. Inte konstigt då att han kinka till när jag ifrågasatte deras sätt att sköta en försäljning. Jag kritiserade hans son utan att veta om det :-)

Intriger, intriger ;-)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards