Alla inlägg den 18 april 2014

Av torgrim - 18 april 2014 00:14

Han kom på utsatt tid o hans första kommentar när han gått ett varv i huset var:
Oj, vad fint ni har !!! Hemtrevligt o iordning.
O jag måste tro han för besöket som skulle ta 20 min tog dryga timmen :-)
O det känns ju kul o höra sånt av en främling som spontat säjer att nått e bra :-)
Han jobbade för en mångd småhus såsom Ä-hus, Trivselhus, Modulenthus, LB hus o några andra men Ä-hus var de som han rek när folk frågade. Jag frågade vad han som "fixare" tyckte var sämre m Ähus. 2 saker svarade han, golvet är för mjukt o tål i princip ingenting. Skönt o gå på men det var oxå det enda. O sen var det altandörrarna som var för bra kvalitet=tunga. Skulle behöva 2 gångjärn uppe för att hålla uppe tyngden. Han såg redan att vår dörr var microlite häng på. Man åtgärdade det enkelt m en skruv till men det kunde varit hållbarare från början. Annars fick man nästan mer än vad man betalade för. O främst syftade han då på värmepannan. Energin blir enormt låg.
Mina fel då ?
Tapet, duschhållare o dörrar fixas. Skulle han skriva som rek iallafall.Toagolvet o sprickan i garderoben fixas inte. Ev kunde han rek att lägga i en vit siliconsträng i sprickan men det var en rå vägg o då blir det såhär.
Rek oss starkt att göra en 2 årsbesiktning. Om man nån gång kommer i tvist så har man alla papper iordning då. Annars kan man få det i nacken.....

Ovido - Quiz & Flashcards