Alla inlägg under april 2013

Av torgrim - 6 april 2013 20:39

Efter en intensiv dag avslutar vi med ett kvällsdopp på hotellet.
På restaurangen innan idag pratade vi så klart hus ;-). Lite rastlösa för vi vill ha allt pappersarbete klart så vi kan börja boka !
Fortfarande inte på det klara med vilken färg på huset vi vill ha mer än att H inte vill ha gult........

Köpte en skitsnygg planch som vi ska ha som tavla i E:s rum idag. Kul när han kan vara med o bestämma / tycka :-)

Av torgrim - 5 april 2013 23:20

E på en liten semester innan städningen o packningen börjar. H e borta superduper mycket nu en period så jag får ligga i för att hinna m allt. Inte för att han skulle packa en massa prydnadssaker ;-)

Av torgrim - 4 april 2013 23:10

Idag pratade vi m killen som ska riva vårt bef hus. Helt plötsligt blev det ju brått !Tänk om han bokat andra jobb precis då ? Men idag sa han att allt var ok :-)Visst var det så att i bygglovet fanns det en ruta att kryssa i även för rivning ? Får dubbelkolla detta imorgon.Tidsplanen e såhär:Idag är det v 14Nästa vecka måste jag fixa lägenheten så vi har någonstanns att bo. v 15V 20 påbörjas rivningenV 24 måste marken vara klar för då byggs grunden.V 28 huset kommerEn månad senare är det inflyttning :-)

Av torgrim - 3 april 2013 16:32


   


Hmmm, röda takpannor är beställda men vilken färg på huset ska vi ta ? Lutar åt grått för det är fint till omgivningen o övriga byggnader. Men det ljusgula m röda knutar var oxå ganska fint ??

Av torgrim - 2 april 2013 23:19

Första dagen m bloggen, mycket att lära ;-)

Denna blogg kommer att handla om hur vi ska riva vårt bef hus o bygga ett nytt. Idag skrev vi papperna o nu väntar vi bara på att allt ska godkännas. Eftersom vi ska riva vårt bef hus så ska även rivningstillstånd ordnas. Men om allt funkar som det ska kommer vårt nya hus v 28. Längtar !


Folk tycker vi e idioter som river detta men när vi räknade på vad det skulle kosta att renovera så blev det dyrt, o då var det ändå ett gammalt hus i grunden. Med en planlösning som vi inte e 100 nöjda med....


Kommer att fota o lägga ut mycket bilder ( när jag lärt mej hur man gör ) för bilder säjer mycket mer än ord.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards