Alla inlägg under september 2013

Av torgrim - 18 september 2013 19:35

På tisdag sätts grunden. Äntligen !
Vår schaktare e i sydafrika på annat jobb så vi fick be F som sätter grunden att själv ta m allt han behöver. Som tur e har han egen lastbil så kostnaden blir inte så stor. Speciellt som H talade om vad priset var ;-) F bara stammade att jaha då får vi väl ta det. Nog inte van vid så bestämda folk som H :-) Men dom känner varandra sen förr så det ska nog gå bra :-)

Av torgrim - 17 september 2013 19:50

Alla har så mycket åsikter om det här m kranbil eller inte när huset kommer.... Blir knäpp på att alla säjer olika. Alltså, inte vänner utan dom som jobbar m detta.
Så idag har jag bokat en kille m kranbil som lastat av Ä-hus innan. Enligt han så får jag bara det bra arbetslaget så går det riktigt smidigt o snabbt. Så nu hoppas ju på att jag får dom som e bra ;-)
Logiskt så måste det vara bäst m kran :-) O som tur e har man kontakter även där :-). Vår schaktare hade ingen så vi fick titta vidare o vips så fanns han framför näsan :-)

Av torgrim - 16 september 2013 16:26

Nu e vägen bakom hyfsat klar. Ska så gräs på vallen o ev lite mer pil

Av torgrim - 14 september 2013 19:51

Här e mitt bord ! Eller, ja en ide om det i allafall :-) Ska fråga en jag känner om han kan göra något typ detta. Stort, långt o m en fördjupning i mitten till "tjafs" :-). Vill även ha lamporna :-)
Kul m inredning trots att jag ännu inte har ett hus :-)

Av torgrim - 14 september 2013 19:37

Han gjorde ett bra jobb när han lastade av. Snygga rader, sånt gillas :-)

Ny fråga: när dom nu ska sätta grunden, måste det inte tillkomma en massa grus ? Jag har aldrig gjort det men logiskt måste det väl det ?? Schacktaren e inte hemma så jag har ingen att fråga så jag får vänta till nästa vecka....

Av torgrim - 13 september 2013 08:28

Nu kom grunden !!!
Sen får vi se när den byggs :-). Bra kille som gav massa tips vad det gäller lastning av huset.

Av torgrim - 12 september 2013 18:55

    

Lite så här tänker jag mej vår blivande ovanvåning.


O nej, vi hade ingen tur med avloppet. Det e framdraget till slutet av byn, vi bor precis utanför. Så vad han yrat om vet inte jag. Men nu e det kollat i allafall så vi kan gå vidare.....

Av torgrim - 11 september 2013 17:17

Förra ägaren till huset ringde igår o sa att han har för sig att han betalt o fått framdragit kommunalt avloppsrör hit men aldrig kopplat på det. Tänk om det e sant ? Kan man ha mer tur i såfall ??? Har skickat ett mail o frågat dom som har hand om detta.....

Ovido - Quiz & Flashcards