Alla inlägg under oktober 2013

Av torgrim - 2 oktober 2013 23:13

Idag fick vi reda på att man börjar leverera huset på fredag ! Vi hade bokat nästa onsdag.... Som tur så e vi i princip klara, ska bara koppla ihop lite rör o det görs imorgon.

Det var ett väldans tjatande om att vi skulle lämna in vägbeskrivningen o jag fattade ju inte varför. Vi har ju haft direktkontakt m dom som levererar o det e samma kille som lämnade grunden som kommer m huset...... Bara onödigt papperarbete.

Har som sagt pratat ganska mycket m alla dessa killar som varit här o jobbat o dom e inte lite sura över att vi inte fått reda på att dom kan hjälpa oss m olika jobb. Inga vackra ord om säljarna kan jag lova...Tydligen e det nytt att säljarna ska sälja på olika enteprenad för de olika jobben, förr tipsade de om de olika firmorna. Men i o med att det går genom säljaren blir det mycket dyrare = folk letar upp egna. Ryktet säjer att i Malmö lägger säljarna på 3 x priset :-(

Vi kollade gemensamt igenom mina papper inkl kalkylen o INGENSTANS står det att vi skulle göra allt detta själv. Finns inget om att det tillkommer dräneringsrör o en massa utfyllnadsmassor. Såg en annons idag från Ä-hus o där stod nyckelfärdigt inkl komplett grund ?? Jag (o alla andra här) fattar ingenting. Totalt lurade är tyvärr sammanfattningen. Huset e säkert hur bra som helst MEN det ska inte komma som en överraskning så här stora summor. Har försökt prata både m säljaren o försäljningschefen om detta men båda viftar bort mej. Dom borde inte ta så lätt på det... Såååå mycket dålig publicitet detta har blivit för dom. Förstår inte hur Ä-hus kan acceptera detta ?

Av torgrim - 1 oktober 2013 16:40

Nu e det bara ca 1 vecka innan huset kommer :-)
Idag har vi satt rasskydd, lagt dräneringsrör, avrinning till stuprör, vatten o el. Massor rör kvar men känns ändå som att vi nu e på G :-)

Ovido - Quiz & Flashcards