Alla inlägg den 24 juni 2013

Av torgrim - 24 juni 2013 19:27

Jaha, har idag bokat tid till tekniskt samråd så att vi kan få vårt byggstart. En ny kille som har hand om detta då han som beviljat det slutat. Alla slutar som vi jobbar med :-(. Så jag frågade denna nya vad jag skulle ha med o det mesta har jag men inte en "rivningsplan". Visste inte att man skulle ha nån ? O då frågade jag ändå när jag låmnade in till bygglovet om jag förväntades ordna med mer. Men nä, allt var ok. Men tydligen inte. Har skrivit till K som ska schakta o frågade om han hade detta. Googlade o man ska tydligen uppskatta antal mängd man ska slänga, hur man ska slänga / sortera.
Finns blanketter som man kan skriva ut o ha som underlag. Men jag fattar 0. Jag kan inte uppskatta hur mycket tegel en vägg har.....

Har idag mailat info på Ä-hus om det finns mer info o ge inför schaktningen..
Har även mailat säljchefen o bad snällt om vi kunde bli klara m vår affär. Kompentationen alltså. Jag bad han att inte skulle komma m dumma kommentarer som att rabatt har man runt huset, för ärligt talat, när säljaren sa det så trodde jag att jag skulle smälla av. Så oproffsigt.

Idag har vi börjat flytta upp i lägenheten. På ons tar vi upp sängarna. Så ca 20-22 veckor ska vi bo i detta kyffe :-)

Ovido - Quiz & Flashcards