Alla inlägg den 27 juni 2013

Av torgrim - 27 juni 2013 18:58

blir så ledsen / trött / matt / besviken :-(

Har idag fått svar från försäljningschefen o har tyvärr glömt mitt ärende verkar det som.

"Det var roligt att höra att ni har fått ett husnummer och en leverens vecka. Dock gör jag nog dig besviken då jag menar att Älvsbyhus har inte gjort något fel i det här fallet. Vi kan inte påverka när ett bygglov blir färdigt."


Men Ååååhhh, jag har aldrig sagt något om bygglovet. Var har han fått det ifrån ?  Jag har "gnällt" på hur jag blivit behandlad o hamnat mellan stolarna ( säljarna ) o att ingen vill ta sig an mitt köp. Ett husköp e kanske det största man gör i sitt liv o jag har gjort nästa hela mitt köp genom info från FB o bloggar. Allvar ? E det rätt ? Varför ska man ha en säljare då ? O framför allt, varför ska dom har provision på mitt köp när dom inget gjort ?

Så, ikväll har jag mailat säljaren IGEN med mina frågor, för ska han ha betalt så kan han ju jobba för det lite oxå ? Det e samma frågor som jag nu mailar för 3:e gången, utan svar. Får jag svar denna gången blir jag förvånad. 3:e gången gillt kanske ;-)

Problemet e att dom har mej i ett skuvstäd. Dom vet att jag kommer att köpa för det har jag skrivit på ett kontrakt så varför ska dom göra mej nöjd, tänker dom säkert . Det e ju knappast så att man gör 2 såna här husköp. Dom får betalt o då e dom nöjda. Men jag e fortfarande inte nöjd. Fast nöjd kund bryr dom sig väl inte om......

Alltså, jag e inte så här bitter o jag hatar min egen blogg för att den får mej att verka som en surkärring men jag måste ventilera nånstanns o framförallt är det för att komma ihåg.


FAST idag har jag inrett huset på papper o det blir bra :-) Så nått positivt har det varit idag....

Ovido - Quiz & Flashcards