Alla inlägg den 7 maj 2013

Av torgrim - 7 maj 2013 18:36

Idag var jag på ett möte i LA-kontoret. Hade förhoppning om att gå därifrån med en ny tidsplan o glada miner. Fick inget av det :-( I 2 timmar satt han o TJATADE om hur bra Ä-hus var för att dom hade en fast prislista o dom var stolta över att inte vika en tum från den. Rabatt var något man hade runt huset - citat från säljaren.

Jag köper ( kanske ) ett hus för 1,5 miljoner o dom kan inte gå ner 35.000.- för att visa sin goda vilja för allt kludd ? Otroligt dåligt. Eftersom jag själv sysslar m sälj o gör ALLT för att kunden ska vara nöjd så nöjer jag mej inte med mindre nu. Har fått rekommendationer av andra byggare att Ä-hus borde kompensera m HELA kupan men jag har alltså bara begärt halva....

Gör dom inte detta kommer vi inte att köpa huset, finns andra som vill ha våra pengar.

Som säljaren sa: "chefen ringde o frågade om jag kunde ta mej an detta fallet o så klart gör jag det, även om jag inte får något för det".

Eehh, e han inte intresserad av att köpet ska gå igenom ?

Har läst på bloggar o forum att ta med en bandspelare o spela in alla möte för denna säljaren ljuger så mycket. En i min närhets föräldrar hoppade av hela försäljningen pga denna säljaren o bygger nu ett annat hus. Kass att det inte finns fler säljare !

Så, nu ska denna säljare o svenska försäljningschefen prata om hur dom ska göra m mej, priset o tidsplan o nån av dom ska återkomma. Tror dock inte att han förstår att jag menar allvar med att jag hoppar av....Han tjatade om att jag måste skicka in vissa papper till vatten o el men jag bara svarade att jag gör ingenting förrän vi är överrens om priset. Drar inte igång allt en gång till i onödan....

Ovido - Quiz & Flashcards