Alla inlägg under juli 2013

Av torgrim - 18 juli 2013 22:58

I morse stack H till usa o lämnade flyttningen till mej ;-). Fast det e lugnt, har ju själv gått m på det !
Min första behandling hos kiro e nu oxå gjord. Riktigt obehagligt :-( Har massor av behandlingar bokade för nu ska jag bli bra !
O simsalabim, jag har äntligen fått en korrekt orderblankett för tillval :-). Jag fick återigen vända mej till S för att det skulle hända nått. Har sagt det innan, provisionen går till fel folk...

Imorgon är siste jobbedagen sen e det dax för 3 v semester. Fast man e ju uppkopplad ständigt ändå. Som egen kan eller vill man ju inte släppa helt. Som kontrollfreak man e måste man ju veta vad som händer :-)

Av torgrim - 16 juli 2013 23:42

Imorgon ska jag till en kiropraktiker o rätta till min ömma nacke. Har aldrig varit hos en o litar inte riktigt på sånt men nu har jag gått så länge m det onda så jag måste göra nått....
Så nu ikväll bar vi ner alla tunga möbler från ovanvåningen. Nån sa att man inte skulle lyfta tungt efter kirobesök nämligen ? Satan vad stora otympliga bokhyllor e. Jobbiga när man inte kan röra sig ordentligt ! Men skam den som ger sig, det måste ju ner o alterntivet hade varit o ringa in förstärkning o det e inte riktigt min grej. Tramsigt, jag vet men jag vill klara allt :-)
På torsdag åker nämligen H iväg i nästan 2 veckor så huset ska vara tömt när han e tillbaka. Vi testade att riva upp plastmatta oxå nu ikväll o det ska inte bli några problem. Visserliggen limmade men lossnar hyfsat lätt. Så jag vet vad jag ska göra på min semester ;-)

Av torgrim - 15 juli 2013 23:44

Efter att ha pratat m lite Ä-hus ägande folk så blir valet att välja bort badkar o sätta in duschdörrar istället. Först ville jag ta bort både dusch o badkar men då tog dom bort även blandaren, o det kändes ju kass.
Nu tror jag att det e genomskinliga glasdörrar o dessa får ju mattas direkt. Finns inget fulare än när kalken börjar synas. Går ju sällan riktigt bort heller. När jag renoverade mitt nuvarande badrum fick jag tipset att ta matt kakel. Inga kalkfläckar ! O det funkade :-)

Av torgrim - 14 juli 2013 20:56

Suddigt flygfoto över vår tomt m byggnader. På bilden syns inte all mark vi har. Vi har odlat energiskog där, för att få hit djurliv o lite mer privat. Inte för att vi har några
grannar direkt inpå ;-)
Det röda tvärgående är det som ska rivas först.....

Av torgrim - 14 juli 2013 20:44

Nu e vi klara m lite val :-) Tapeter o golv :-)
Ekgolv i alla utrymme m trägolv. Vill inte ha vita väggar men ändå ljust. Idag har vi målade väggar i ljus sand o trivs m det men här måste vi välja tapet....
Nr 1 är vårt sovrum
Nr 2 är E sovrum
Nr 3 är resten av huset

Av torgrim - 11 juli 2013 19:12

Detta e vårt hus som snart ska jämnas m marken. Folk tycker vi e idioter :-). Skulle sett mäklarens min när hon var här :-D. Där e en del skönhetsfel såsom färgen på taket släppt osv men vi har byggt helt nytt badrum, tvättstuga o hall. Surt nu så här i efterhand men jag e glad att vi inte hann påbörja mer ;-) Fast hur mycket vi än renoverat o fixat så e det ändå ett gammalt hus i botten. O gamla hus kräver ett visst underhåll. Så vi sa en dag, väck m skiten o så fick det bli. Ganska impulsiva o funderar inte så mycket. Varför ska man göra det om det känns rätt från början ?
Det e i första skedet bara boningshuset som ska bort. Ladorna står kvar. Sen är det vad vi kallar lägenheten som ska schaktas. Men vi lämnar 2 lador o hela verkstan kvar. En av ladorna ska förmodligen öppnas upp igen o göras till inkörsport. Tomten e på 9000kvm så här finns en del ;-)
Nu vill jag sätta igång !!!!! :-)

Av torgrim - 10 juli 2013 22:16

Nu när väggen e uppe o delar huset så funkar datan sådär :-(. Har fixat sladd så H kan sköta sitt jobb men min funkar bara när den själv vill....
Tur man har telefonen o mailen kopplat hit så man kan leva ändå. Totalt beroende , jag veeet :-).
Googlar ALLT innan jag gör något :-)

Av torgrim - 7 juli 2013 20:29

Haft 3 dagars semester o vilken tur m vädret vi haft !
From nästa vecka ska vi ägna minst 1 timme / dag till att packa saker. Blivit mycket annat nu. Även om det oxå e viktigt såsom stenar o brandskydd.....Men eftersom vädret ska vara så fint så måste man bestämma att from nu gör vi så här, annars bara skjuter man det framåt....

Har tänkt mycket o kommit fram till tidigare inlägg: ut m dålig energi o in m positiv. Jag bryr mej inte om vem som hör av sig igen. Om nån hör av sig kanske jag skulle skriva. Menar, hur fel kan det bli ?
Visst, kanske missar lite extra kontakter men so what. Bättre det än att jag ska krypa till korset en gång till. Har meddelat hur jag uppfattar dom o vill dom ha det så, fine. Då e det inte mycket mer jag kan göra.

Ovido - Quiz & Flashcards